Contacteer Wijnen Jacobs
014 88 37 87
 
 

[ terug ]    

Ontdek Pomüla - Het verfissende Zuid-Afrikaanse aperitief!

Pomüla is een op wijn gebaseerd bruisend drankje waar fruitextracten aan zijn toegevoegd. Het is erg verfissend en zomers. We kunnen stellen dat het drankje vooral populair is bij vrouwen en bij de jeugd. Op tal van evenementen is het drankje de deur uit gevlogen!

We hebben deze in 4 smaken:

Berry Vanilla: een blend van rode wijn, waar bes- en vanille extracten aan toegevoegd zijn. De heerlijke aroma's van bessen met toetsen van vanille vormen een perfecte combinatie. Bestel deze hier.

Exotic Pomegranate & Marula: deze Pomüla heeft een perfecte balans van exotische granaatappel- en marula aroma's. Licht zoet en licht bruisend, zorgt voor een feest in ieder glas. Bestel deze hier.

Passion Fruit: de Passion Fruit is een heerlijke blend van frisse, witte wijn met natuurlijke smaken van passievrucht. Het is een perfecte combinatie van fruit, bloemige smaken en lichte bubbels. Een ideaal aperitief in de zomer. Bestel deze hier.

Moscato Spumante: deze Moscato is een natuurlijk zoete en sprankelende wijn met heerlijke aroma's van zongerijpte perziken en sappige abrikozen. Bestel deze hier. 


 
 
WIJNEN JACOBS bvba

Poederleeseweg 66
2275 Lille
tel: 014/88.37.87
fax: 014/88.34.36
e-mail: info@wijnenjacobs.be
 


Openingsuren


di | wo | do | vr 10u - 18u
Zaterdag: 10u -17u

 
Sociale Media

  

 
Raadpleeg uw puntenaantal

     ​ ​