Contacteer Wijnen Jacobs
014 88 37 87
 
 

[ terug ]    

Gouden medailles voor de wijnen van Imbuko!

Imbuko heeft gouden medailles gewonnen voor 11 van zijn wijnen. Wij hebben hiervan (voorlopig) 4 in ons assortiment: Du Plevaux Sauvignon Blanc, Du Plevaux Pinotage, Van Zijl Shiraz-Mourvèdre, Van Zijl Chenin Blanc.

Deze vier wijnen hebben de gouden medaille van de Vitis Vinifera Awards gewonnen. Vitis Vinifera Awards streeft ernaar om meer goede wijnen te becommentariëren, waar normaal gesproken meer op de exclusieve wijnen gefocust wordt. De deelnemende wijnen worden dan door een groep consumenten blind geproefd, zij geven de wijnen scores op basis van de erkende 20-punten schaal. De beste wijnen krijgen een gouden medaille en de uiterst uitstekende wijnen krijgen dubbel goud.

Imbuko heeft zelf 1 dubbel gouden medaille gewonnen, met zijn Shortwood Cenin Blanc. De andere 10 wijnen hebben ieder een gouden medaille gewonnen.
 
Du Plevaux Sauvignon Blanc
Dit is een elegante witte wijn met aroma's van vijg en vers gemaaid gras. Hij heeft ook een typisch kenmerkende neus van apserges. De lange afdronk maakt deze wijn een echte parel. Bekijk en/of bestel deze wijn hier.
Du Plevaux Pinotage
Deze donkerpaarse wijn heeft een mooie structuur van koffie, chocolade en zwarte bessen. Eindigen doet hij met een rijke, volle en lange afdronk. Bekijk en/of bestel deze wijn hier.
Van Zijl Chenin Blanc
Deze witte wijn heeft een pallet vol aromatische smaken. Hij heeft een pittige toets met een hint van appel. Bekijk en/of bestel deze wijn hier.
Van Zijl Shiraz/Mourvèdre
Een sappige rode wijn met rijpe bessen en smakelijke geuren! De rokerige toets combineert mooi met het rood fruit dat je erin terugvindt. Bekijk en/of bestel deze wijn hier. 


 
 
WIJNEN JACOBS bvba

Poederleeseweg 66
2275 Lille
tel: 014/88.37.87
fax: 014/88.34.36
e-mail: info@wijnenjacobs.be
 


Openingsuren


di | wo | do | vr 10u - 18u
Zaterdag: 10u -17u

 
Sociale Media

  

 
Raadpleeg uw puntenaantal

     ​ ​