Contacteer Wijnen Jacobs
014 88 37 87
 
 

[ terug ]    

Onze best verkochte wijnen van 2017!

We hebben de producten van Wijnen Jacobs een goed onder de loep genomen en bekeken wat hier zoal uitkwam. Daaruit bleek dat er in het algemeen meer wijnen verkocht zijn dan in 2016.
 


Wijnen type huiswijn
Van de type huiswijnen kwam Chalille er als duidelijke winnaar uit. Zowel Chalille Blanc als Chalille Rouge hebben het alweer fantastisch gedaan in 2017. Ook Vinem Blanco en Tinto waren duidelijk favorieten. Onze Moldavische Taking Root Sauvignon Blanc heeft het verrassend goed gedaan en heeft het tot in de top 5 geschopt, hieruit kunnen we concluderen dat proeven geloven is en dat de "negatieve" perceptie van Moldavische wijnen duidelijk weg is. Beste rosé wijn bleek La Bastille Rosé te zijn, welke een op Cabernet Sauvignon gebaseerde Zuid-Franse rosé is.

Wijnen type suggestiewijn
Le Versant prefereert men in het algemeen duidelijk als suggestiewijn. Le Versant Chardonnay deed het daarbij als beste. Ook de rosé van Le Versant kwam er als beste rosé suggestiewijn uit. Bij de rode suggestiewijnen bleek dat Hecula Monastrell van Bodegas Castaño te zijn. De nieuwe Zuid-Afrikaanse Van Zijl reeks van Imbuko bleek het ook uitstekend te doen en wist zich in de top 20 te plaatsen, ondanks we deze pas vanaf kwartaal 4 in ons assortiment hebben.

Wijnen type kaartwijn
Als type kaartwijn kwam Château de la Commanderie er als duidelijke winnaar uit. Ook onze Portugeese Tapada de Villar Reserva van Quinta das Arcas en Sancerre Blanc deden het uitmuntend goed.

Nieuwe producten
Van de nieuwe producten konden we stellen dat voor onze Virgin GinTonic The Duchess het uitmuntend gedaan heeft, ondanks we deze pas halverwege de zomer geleverd kregen en hiervan zonder vielen vanaf halverwege kwartaal 4. Ook onze rosé Pomüla bleek in de zomer erg geliefd te zijn. Verder konden we stellen dat de Zuid-Afrikaanse Du Plevaux Shiraz en de Zuid-Franse Saint Marc Chardonnay Reserve het uitekend gedaan hebben. Van onze nieuwe roséwijnen bleek dat Le Rosé de S. het meest geliefd was. Ook kwam onze Moldavische Taking Root Chardonnay hier ook weer verrassend naar boven. 


 
 
WIJNEN JACOBS bvba

Poederleeseweg 66
2275 Lille
tel: 014/88.37.87
fax: 014/88.34.36
e-mail: info@wijnenjacobs.be
 


Openingsuren


di | wo | do | vr 10u - 18u
Zaterdag: 10u -17u

 
Sociale Media

  

 
Raadpleeg uw puntenaantal

     ​ ​