Contacteer Wijnen Jacobs
014 88 37 87
 
 
Degustatie

Drie maal per jaar kan u kennis maken met onze "Open flessen dagen". Deze vinden plaats in het voorjaar, in de zomer en in het najaar.

Ook in december organiseren wij een proeverij rond "FEESTWIJNEN EN BUBBELS". Hier kunnen wij u van professioneel advies voorzien om u te helpen bij de keuze van uw wijnen die dienen te passen bij uw feestmenu.

Gedurende ganse jaar worden 'kleinere' evenementen georganiseerd.
Indien u een uitnodiging wenst te ontvangen voor onze evenementen en degustatiedagen, gelieve dan een e-mail te sturen naar office@wijnenjacobs.be.
Indien u een feest geeft en hiervoor van onze wijnen gebruik wilt maken, verzorgen wij degustaties op afspraak. Ook hier kan u ons vrijblijvend voor contacteren.
Indien u een gezellige degustatieavond met vrienden wil, raden wij u onze degustatieboxen aan. Deze bevatten telkens 6 wijnen met kaartjes die voorzien zijn van hun professionele uitleg. De box is ook voorzien van kaarten waarop vermeld staat welke volgorde u dient te hanteren om de wijnen te proeven. Zo heeft u alle professionele uitleg en een gezellige avond! Ontdek ze hier!


 
 
Wat is de definitie van een goede wijn ?
Die zou moeten beginnen en eindigen met een glimlach...
 


 
 

WIJNEN JACOBS bvba


Tel: 014/88.37.87
fax: 014/88.34.36


e-mail: info@wijnenjacobs.be

 

Privacy verklaring & Disclaimer
 

Hoofdzetel & Winkel:
Poederleese Weg 66-68,
2275 Lille

Groothandel & Magazijn: 

Kemelbeekstraat 45,
2460 Tielen

 

Sociale Media

  

Nieuwsbrief