Diensten

Om onze service en wijnkeuze te optimaliseren zijn we erg blij met uw mening

Wineshop

In onze winkels staat wijn uiteraard centraal, maar ons assortiment bevat ook kwaliteitsvolle bubbels, sterke dranken, wijntoebehoren, … . We voorzien jou van professionele uitleg en staan u met raad en daad bij om een goede keuze te maken.

Lille: Poederleese Weg 68

Oud-Turnhout: Steenweg op Turnhout 2 (opening mei 2021)

Openingsuren:
di-wo-do-vr van 10u tot 18u
za van 10u tot 17u
ma – zo en feestdagen gesloten

Wijnautomaat

24/7 wijn in onze wijnautomaat!

U kan hem terugvinden aan onze winkel te Lille.

Hierin bieden we een grote variatie aan wijnen. Zowel grote als kleine flesjes en natuurlijk een keuze tussen wit, rosé, rood of zoet. Voor ieders wat lekkers!

Degustatie

Driemaal per jaar kan je kennis maken met onze “Open flessen dagen”. Deze vinden plaats in het voorjaar, in de zomer en in het najaar.

Ook vinden er in onze winkels regelmatig thema-degustaties plaats. Houd onze eventpagina zeker in de gaten!

Graag een degustatie op maat? Dit kan! We maken graag een voor u op maat gemaakte offerte. Aarzel niet om ons te contacteren!

Feest- & eventservice

Je organiseert een feest of event en weet niet hoeveel drank je nodig hebt? Geen probleem, wij leveren al onze producten in consignatie!

Wij leveren voldoende en de volle, gesloten kartons nemen we terug. Glazen, koelers, … mag u gebruiken. Wat stuk is of niet wordt terug gebracht, wordt aangerekend.

Feest- en vergaderzaal Chablis

Op de bovenverdieping van onze winkel te Lille hebben wij een zaal (met professionele keuken) ter beschikking voor recepties, babyborrels, communiefeesten, … .

Ook uiterst geschikt als vergaderzaal/meetingroom.

THE Mobile Bar

Een mobiele aanhangwagen die als buitenbar voor elke gelegenheid kan worden gebruikt.

Als particulier kan u hem huren voor uw privé-feest. Bent u actief in een vereniging, voerbalclub, … kan u er gratis gebruik van maken mits afname van onze producten!

Wilt u meer informatie? Heeft u vragen?

Online Cadeaubon

Op zoek naar een last-minute cadeau? Geen tijd om naar de winkel te gaan? Ben je niet zeker welke wijn je cadeau wil doen? Wij geven jou de mogelijkheid om digitaal een cadeaubon aan te kopen via Print a Gift.

Offerte aanvragen?