Ardberg 10 years

56,89

Fles(sen)
Herkomst
Schotland

Liefhebbers van over de gehele wereld genieten van de krachtige en uitgesproken smaken van de Ardbeg 10. Ondanks de rijkelijke aanwezigheid van rook en turf is er nog veel meer te ontdekken in het karakter van deze single malt whisky.

Krachtige, rokerige invloeden openen de Ardbeg 10 years in de neus met hieromheen tonen van houtskool en ziltige invloeden. De eerste smaken zijn complex, vol en uitstekend gebalanceerd met hints van vanille en limoen, terwijl stevige rookinvloeden hieromheen hangen.

De afdronk van de Ardbeg 10 is vol, rijk en uitstekend gebalanceerd tussen zoetigheden en kruiden met hierbij de nodige rookinvloeden.

Uitgebreide informatie

Dranksoort
Whisky
Technische productfiche
Download

Ardbeg 10 years is door de jaren heen uitgegroeid tot een iconische single malt whisky. Deze whisky rijpt minstens 10 jaar op ex-bourbonvaten, wat de whisky een smaakvolle diepgang meegeeft.

Liefhebbers van over de gehele wereld genieten van de krachtige en uitgesproken smaken van de Ardbeg 10.

Ondanks de rijkelijke aanwezigheid van rook en turf is er nog veel meer te ontdekken in het karakter van deze single malt whisky.

Krachtige, rokerige invloeden openen de Ardbeg 10 years in de neus met hieromheen tonen van houtskool en ziltige invloeden. De eerste smaken zijn complex, vol en uitstekend gebalanceerd met hints van vanille en limoen, terwijl stevige rookinvloeden hieromheen hangen. De afdronk van de Ardbeg 10 is vol, rijk en uitstekend gebalanceerd tussen zoetigheden en kruiden met hierbij de nodige rookinvloeden.

 

Fles(sen)

Beoordelingen voor Ardberg 10 years

Wees de eerste om “Ardberg 10 years” te beoordelen

Vermijd het gebruik van persoonlijke informatie, websites, en ongepast taalgebruik.

Er zijn nog geen beoordelingen.