balbair 15y

76,96

Uitverkocht Uitverkocht

Balblair 15 years is een volle en tropische single malt whisky, afkomstig uit de Schotse Hooglanden. In eerste instantie rijpt de spirit op ex-bourbonvaten alvorens dit van een smaakvolle aanvulling wordt voorzien door een narijping op first-fill sherryvaten toe te passen. Balblair 15 heeft een zacht en smaakvol karakter waarin de nodige zoete toetsen aanwezig […]

Uitgebreide informatie

Dranksoort
Whisky
Technische productfiche
Download

Balblair 15 years is een volle en tropische single malt whisky, afkomstig uit de Schotse Hooglanden. In eerste instantie rijpt de spirit op ex-bourbonvaten alvorens dit van een smaakvolle aanvulling wordt voorzien door een narijping op first-fill sherryvaten toe te passen.

Balblair 15 heeft een zacht en smaakvol karakter waarin de nodige zoete toetsen aanwezig zijn evenals deze van fruit. De geur combineert hout met honing, ontbijtkoek, citroenzeste en volle toetsen van pruimen. De smaak is zijdezacht en zit barstensvol pure chocolade, tropische fruitsoorten en kruiden. De afdronk is lang en zacht waarbij vanille en citrus elkaar aanvullen.

Uitverkocht Uitverkocht

Beoordelingen voor balbair 15y

Wees de eerste om “balbair 15y” te beoordelen

Vermijd het gebruik van persoonlijke informatie, websites, en ongepast taalgebruik.

Er zijn nog geen beoordelingen.