Copperhead Black Batch

44,94

Herkomst
België

Belgische gin in een opvallende zwarte fles, verrijkt met zwarte Ceylon thee en zwarte bessen die het immuunsysteem stimuleren.

Deze gin heeft een sterke citrus smaak, goed gecombineerd met de botanicals die gebruikt zijn. Hinten van vlierbessen zijn terug te vinden in smaak.

Uitgebreide informatie

Dranksoort
Gin
Technische productfiche
Download

Belgische gin in een opvallende zwarte fles, verrijkt met zwarte Ceylon thee en zwarte bessen die het immuunsysteem stimuleren. Samenwerking tussen Yvan Vindevogel uit Kortrijk en graanstokerij Filliers.

Copperhead Black Batch Gin is een bekende Belgische gin met een alcoholpercentage van 40%. De gin is uniek door de ingrediënten die er voor deze drank gebruikt zijn.

In de gin zit onder andere zwarte ceylon thee en zwarte vlierbessen. Deze gin heeft een sterke citrus smaak, goed gecombineerd met de botanicals die gebruikt zijn. Hinten van vlierbessen zijn terug te vinden in smaak.

Volgens de makers van deze gin zou het een positief effect hebben op je immuunsysteem. De slangen op het logo zijn copperheads. Een verwijzing naar een oud alchemistisch symbool dat vroeger werd gebruikt. Vandaar dat het alchemie gin genoemd word.