Copperhead

44,94

Fles(sen)
Herkomst
België

Copperhead Gin is een Belgische gin met Kortrijkse roots in een opvallende koperen fles. De overheerlijk zachte Belgische gin bevat verschillende botanicals als jeneverbessen, sinaasappelschil, korianderzaad, engelwortel maar ook kardemom. Dit geeft je een zachte en frisse neus van citrus.

Uitgebreide informatie

Dranksoort
Gin
Technische productfiche
Download

Copperhead Gin is een Belgische gin met Kortrijkse roots in een opvallende koperen fles. Copperhead gin is het resultaat van een samenwerking tussen Yvan Vindevogel (een apotheker uit Kortrijk die sterk geïnteresseerd is in het heelkundige aspect van gin) en Bernard Fillier (eigenaar van de graanstokerij Filliers) die superieur is in het distilleren van alcohol op basis van jeneverbessen.

De naam Copperhead wijst niet alleen op de koperen lambiek gebruikt wordt om alcohol in te stoken, maar wijst ook op de Koperkop, een type slang die gekend is van het symbool van de farmacie.

De overheerlijk zachte Belgische gin bevat verschillende botanicals als jeneverbessen, sinaasappelschil, korianderzaad, engelwortel maar ook kardemom. Dit geeft je een zachte en frisse neus van citrus.

Fles(sen)

Beoordelingen voor Copperhead

Wees de eerste om “Copperhead” te beoordelen

Vermijd het gebruik van persoonlijke informatie, websites, en ongepast taalgebruik.

Er zijn nog geen beoordelingen.