Ferdinand’s

40,70

Fles(sen)
Herkomst
Duitsland

Ferdinand’s Saar Dry Gin won in 2015 Double Gold in San Francisco op de World Spirits Competition.

Ferdinand’s Saar is een Duitse gin verrijkt met riesling druiven, gedistilleerd in kleine oplagen. Men gebruikt meer dan 30 verschillende botanicals wat zorgt voor een rijke gin met een eigen karakter.

Uitgebreide informatie

Dranksoort
Gin
Technische productfiche
Download

Ferdinand’s Saar Dry Gin won in 2015 Double Gold in San Francisco op de World Spirits Competition.

Ferdinand’s Saar is een Duitse gin verrijkt met riesling druiven, gedistilleerd in kleine oplagen. De druiven worden zorgvuldig met de hand geplukt op het Zilliken domein dat deel uitmaakt van het grote Saarburger Rausch gebied.

Ferdinand’s saar gin dankt zijn naam aan district bosbouwer Ferdinand Geltz. Dochter Dorothee is nu de 11e generatie die wijn maakt in de familie. Master distiller Andreas Vallendar zorgt met Ferdinand’s Saar gin voor een zeer unieke smaaksensatie.

Men gebruikt meer dan 30 verschillende botanicals wat zorgt voor een rijke gin met een eigen karakter. Doordat de druiven later worden geoogst (spätlese) krijgt de gin een licht zoete smaak hetgeen een plezierig effect in de mond veroorzaakt. Elke fles wordt voorzien van een batchnummer en wordt verpakt in een dun fijn papier en afgesloten met een kruk zoals een wijnfles.

Fles(sen)

Beoordelingen voor Ferdinand’s

Wees de eerste om “Ferdinand’s” te beoordelen

Vermijd het gebruik van persoonlijke informatie, websites, en ongepast taalgebruik.

Er zijn nog geen beoordelingen.