Fraipin 15Y

81,90

Fles(sen)
Deze cognac blend van “15 years” is 100% het product Frapin en typeert de geest van het huis. Oogsten, distilleren en vervolgens rijpen gebeurt allemaal op het domein. De enige XO Frapin die een mix van cognacs uit zowel natte als droge kelders aanbiedt, overbrugt de kloof tussen deze twee rijpingsmethodes en verkrijgt uit de […]

Uitgebreide informatie

Dranksoort
Cognac
Technische productfiche
Download

Deze cognac blend van “15 years” is 100% het product Frapin en typeert de geest van het huis. Oogsten, distilleren en vervolgens rijpen gebeurt allemaal op het domein.

De enige XO Frapin die een mix van cognacs uit zowel natte als droge kelders aanbiedt, overbrugt de kloof tussen deze twee rijpingsmethodes en verkrijgt uit de ene zijn rondheid en soepelheid, terwijl hij de andere van de finesse en elegantie voorziet.

Nerveus, levendig en briljant, lachend en charmant, deze “15 years” Cognac Frapin is gekleurd met een prachtige gouden kleur van zomerse reflecties.

De cognac ruikt houtachtig, fris met vanille-tonen, gemengd met thee of zelfs gedroogde bloemen.

In de mond proef je onmiddellijk zijn complexiteit. De aroma’s van hout en vanille reageren op de tonen van gedroogd fruit en toast. De pittige afdronk dwarrelt lang rond.

 

Fles(sen)