Fraipin 1990

149,90

Fles(sen)
Elegant, soepel en briljant, gastronomisch, deze vintage is de vrucht van een complexe alchemie, voorouderlijke knowhow en een passie voor uitmuntendheid. Volledig ondertekend door Frapin door zijn wulpse aromatische rijkdom en zijn oneindige lengte in de mond, de 1990 Vintage dringt zich op als een onruststoker, begiftigd met zijn eigen persoonlijkheid geërfd van de klimatologische […]

Uitgebreide informatie

Dranksoort
Cognac
Technische productfiche
Download

Elegant, soepel en briljant, gastronomisch, deze vintage is de vrucht van een complexe alchemie, voorouderlijke knowhow en een passie voor uitmuntendheid.

Volledig ondertekend door Frapin door zijn wulpse aromatische rijkdom en zijn oneindige lengte in de mond, de 1990 Vintage dringt zich op als een onruststoker, begiftigd met zijn eigen persoonlijkheid geërfd van de klimatologische grillen van dat jaar. De lange rijping van 27 jaar werd uitgevoerd in droge kelders, wat finesse en elegantie opbrengt die terug te vinden is bij elke slok.

De neus wordt meegesleept door delicate en verfijnde bloemige tonen die worden gedomineerd door jasmijn voordat ze worden overwonnen door meer vleselijke aroma’s van abrikoos, mango en sinaasappel. Er wordt verwezen naar discrete, houtachtige tonen die het geheel ondersteunen.

In de mond zet de 1990 Vintage zijn kracht bij, ongelooflijk elegant en volledig in balans. Gastronomische tonen van abrikoos en vijg flatteren het gehemelte, gevolgd door een vleugje zoethout en wulpse, meer geroosterde tonen. De reis is langzaam, genereus, op fijne tonen van rancio die nooit lijken te willen verdwijnen.

 

Fles(sen)

Beoordelingen voor Fraipin 1990

Wees de eerste om “Fraipin 1990” te beoordelen

Vermijd het gebruik van persoonlijke informatie, websites, en ongepast taalgebruik.

Er zijn nog geen beoordelingen.