Frapin XO (VIP)

138,90

Fles(sen)
De XO VIP is exclusief afkomstig van Domaine Frapin in Grande Champagne. Deze toepassing, erkend als de meest gerenommeerde cognac-vintage, biedt eaux-de-vie met een ongeëvenaarde geur, erg geschikt voor veroudering, een garantie voor een optimale cognackwaliteit. Cognac met gouden tinten, rijk aan natuurlijke zuiverheid, XO VIP Frapin boeit vanaf het eerste gezicht. Op de neus […]

Uitgebreide informatie

Dranksoort
Cognac
Technische productfiche
Download

De XO VIP is exclusief afkomstig van Domaine Frapin in Grande Champagne. Deze toepassing, erkend als de meest gerenommeerde cognac-vintage, biedt eaux-de-vie met een ongeëvenaarde geur, erg geschikt voor veroudering, een garantie voor een optimale cognackwaliteit.

Cognac met gouden tinten, rijk aan natuurlijke zuiverheid, XO VIP Frapin boeit vanaf het eerste gezicht.

Op de neus onderscheidt het zich door aangename bloemige tonen en een mooie aromatische complexiteit onderbroken door subtiele houtachtige accenten.

De eerste slok verrast de proever. XO VIP biedt een bloemlezing van smaken, die op hun beurt tonen van chocolade, gedroogd fruit, gekonfijt fruit, peperkoek bieden. De smaak is verfijnd, complex, diep, zonder ooit de oorspronkelijke frisheid van het fruit te verliezen. Samengesteld met de precisie van een sonnet, is de XO VIP een ode aan de passie voor creatie en smaak.

 

Fles(sen)

Beoordelingen voor Frapin XO (VIP)

Wees de eerste om “Frapin XO (VIP)” te beoordelen

Vermijd het gebruik van persoonlijke informatie, websites, en ongepast taalgebruik.

Er zijn nog geen beoordelingen.