Gin Mare

45,36

Fles(sen)
Herkomst
Spanje

Gin Mare is een smaakvolle en zwoele Mediterrane gin, gepresenteerd in een prachtige conische fles.

De gin heeft veel body, met een olieachtige textuur. Je proeft jeneverbes, frisse koriander en uiteindelijk de kruidige smaak van tijm, rozemarijn en basilicum. 42,7 % alcohol.

Uitgebreide informatie

Dranksoort
Gin
Technische productfiche
Download

Gin Mare is een smaakvolle en zwoele Mediterrane gin, gepresenteerd in een prachtige conische fles.

Mare gin wordt gedistilleerd in Spanje op 50 km van Barcelona met de beste botanische planten en kruiden uit de mediterrane gebieden. Gin Mare stookt men in oplages van 250 liter in een achttiende-eeuwse kapel die vroeger op het strand stond, waar de vissers gingen bidden. Men heeft deze kapel verhuisd en weer steen voor steen heropgebouwd.

Als botanicals gebruikt onder andere volgende: Arbequina olijven, rozemarijn, tijm, en basilicum. Verder ook de vaste ingrediënten zoals jeneverbessen, koriander, kardemom en citrus. Mare gin is een super premium gin die voor het eerst in Spanje werd gestookt in de 19 de eeuw met regionale kruiden.

Gin Mare combineert perfect met 1724 tonic, maar even lekker met een fijne andere premium tonic. Probeer zeker ook eens de combinatie met verse basilicum en een scheutje suikersiroop.

Fles(sen)

Beoordelingen voor Gin Mare

Wees de eerste om “Gin Mare” te beoordelen

Vermijd het gebruik van persoonlijke informatie, websites, en ongepast taalgebruik.

Er zijn nog geen beoordelingen.