Glenfiddich IPA

50,57

Fles(sen)
Herkomst
Schotland

Glenfiddich IPA is onderdeel van de Experimental Series van deze distilleerderij, waarmee je een andere kant van de huisstijl van het merk leert kennen.

Deze single malt whisky brengt een primeur met zich mee, doordat men bij Glenfiddich nog niet eerder een whisky op de markt heeft gebracht die deels gerijpt is op een IPA cask.

Uitgebreide informatie

Dranksoort
Whisky
Technische productfiche
Download

Glenfiddich IPA is onderdeel van de Experimental Series van deze distilleerderij, waarmee je een andere kant van de huisstijl van het merk leert kennen. Deze single malt whisky brengt een primeur met zich mee, doordat men bij Glenfiddich nog niet eerder een whisky op de markt heeft gebracht die deels gerijpt is op een IPA cask.

Het gebruik van deze biervaten verrijkt het karakter van de Glenfiddich IPA met hints van citrus, groene appel, peer en bloesem. Hints van aromatische hop vullen dit verder aan. In de mond valt het levendige van citrus op wat samenkomt met hints van romige vanille en hop. In de afdronk gaan zoetigheden over in hints van hop, waardoor eens te meer de bierinvloeden zichtbaar zijn.

De Glenfiddich IPA Cask is het ontdekken waard voor zowel de whisky- als bierliefhebber. Dit is een expressie waarin duidelijke karakteristieken van beide dranksoorten het beste in elkaar naar boven halen.

 

Fles(sen)

Beoordelingen voor Glenfiddich IPA

Wees de eerste om “Glenfiddich IPA” te beoordelen

Vermijd het gebruik van persoonlijke informatie, websites, en ongepast taalgebruik.

Er zijn nog geen beoordelingen.