Glenlivet 18Y Batch Reserve

72,53

Uitverkocht Uitverkocht

Glenlivet 18y Batch Reserve 40° is een whisky uit Schotland van het merk Glenlivet. Het valt binnen de groep whisky onder de categorie Single Malt. Deze whisky komt uit de streek Speyside. Het is één van de vele referenties die je momenteel online kan kopen bij Drankenshop Broekmans. Deze whisky rijpte op Oak Cask vaten. […]

Uitgebreide informatie

Dranksoort
Whisky
Technische productfiche
Download

Glenlivet 18y Batch Reserve 40° is een whisky uit Schotland van het merk Glenlivet. Het valt binnen de groep whisky onder de categorie Single Malt. Deze whisky komt uit de streek Speyside. Het is één van de vele referenties die je momenteel online kan kopen bij Drankenshop Broekmans.

Deze whisky rijpte op Oak Cask vaten. Het is een uitvoering van 70 cl en heeft een alcoholpercentage van 40%.

We hebben voor deze Glenlivet whisky een smaakprofiel samengesteld. Smaak is natuurlijk erg persoonlijk, deze parameters zijn daarom vooral een gids om voor jezelf te achterhalen en te benoemen wat je lekker vindt zodat je makkelijker nieuwe dingen kan ontdekken.
De fruitige smaken zijn vrij aanwezig, maar overheersen niet. Ze bepalen mee de smaak, het profiel en het karakter van deze drank maar zijn minder doorslaggevend als eventueel sterk aanwezige tonen. Er zijn houtige, alsook kruidige hints merkbaar, maar deze smaken zijn slechts licht aanwezig. Ze geven extra karakter en diepgang aan deze drank, zonder deze echt in een bepaalde richting te duwen.

Op basis van dit profiel kan je besluiten dat deze whisky een vrij zacht karakter heeft, zonder extremen.

Uitverkocht Uitverkocht

Beoordelingen voor Glenlivet 18Y Batch Reserve

Wees de eerste om “Glenlivet 18Y Batch Reserve” te beoordelen

Vermijd het gebruik van persoonlijke informatie, websites, en ongepast taalgebruik.

Er zijn nog geen beoordelingen.