Gordon’s (1l)

26,35

Fles(sen)
Herkomst
Verenigd Koninkrijk

Gordon’s Gin is dé gin bij uitstek voor liefhebbers van smaakvolle gin & tonics. Deze échte London Dry Gin is toonaangevend in z’n soort en behoort al jaren tot de meest geliefde varianten, mede door z’n veelzijdige karakter.

Gordon’s is rijk en fris van smaak met hierbij een kruidige ondertoon.

Uitgebreide informatie

Dranksoort
Gin
Technische productfiche
Download

Gordon’s Gin is dé gin bij uitstek voor liefhebbers van smaakvolle gin & tonics. Deze échte London Dry Gin is toonaangevend in z’n soort en behoort al jaren tot de meest geliefde varianten, mede door z’n veelzijdige karakter. Gordon’s is rijk en fris van smaak met hierbij een kruidige ondertoon.

Karakteristieken van jeneverbessen, citrus en koriander vormen hierbij de basis. Er worden meer ingrediënten gebracht om de gin op smaak te brengen, maar de exacte receptuur van Gordon’s Dry Gin is een goed bewaard geheim.

Wanneer je een literfles Gordon’s Gin koopt dan verzeker jezelf van een uitstekende en veelzijdige gin tegen een scherpe prijs. Maak hier in een handomdraai heerlijke Gordon’s Gin & Tonics mee door één deel van de gin met drie delen van je favoriete tonic te combineren. Garneer eventueel met een schijfje fruit (citroen, limoen etc.) en je bent klaar voor een smaakvolle traktatie.

Fles(sen)