Gouden Carolus Single Malt

47,00

Fles(sen)
Gouden Carolus Single Malt is een verfijnde Belgische whisky gedistilleerd uit het moutbeslag van het bier Gouden Carolus Tripel. Een primeur voor België zijn de handgeslagen, koperen stookketels, zogenaamde pot stills, waarin het zuivere graanbeslag wordt gedistilleerd. Dit levert een puur en helder distillaat op. De opeenvolgende rijping in First Fill Bourbon vaten gevolgd door […]

Uitgebreide informatie

Dranksoort
Whisky
Technische productfiche
Download

Gouden Carolus Single Malt is een verfijnde Belgische whisky gedistilleerd uit het moutbeslag van het bier Gouden Carolus Tripel.
Een primeur voor België zijn de handgeslagen, koperen stookketels, zogenaamde pot stills, waarin het zuivere graanbeslag wordt gedistilleerd. Dit levert een puur en helder distillaat op.
De opeenvolgende rijping in First Fill Bourbon vaten gevolgd door een verdere rijping in ‘Anker’ vaten (eikenhouten vaten bewerkt door de tonnenmaker volgens onze eigen specificaties) resulteert in een verfijnde whisky met een volle en evenwichtige smaak. De subtiel aanwezige fruitaroma’s worden mooi aangevuld met toetsen van hout en vanille.

Fles(sen)

Beoordelingen voor Gouden Carolus Single Malt

Wees de eerste om “Gouden Carolus Single Malt” te beoordelen

Vermijd het gebruik van persoonlijke informatie, websites, en ongepast taalgebruik.

Er zijn nog geen beoordelingen.