Jack Daniels

42,21

Uitverkocht Uitverkocht

Jack Daniels 1 liter is de meest populaire whisky toebehorend aan het assortiment van dit geliefde Amerikaanse whiskymerk. Dit is een échte Tennessee whisky, doordat de Jack Daniels 1L na de distillatie door een esdoornhoutskoolfilter gaat om de smaken hiervan te verzachten. Na de filtering wordt de drank ten ruste gelegd op vaten die men bij […]

Uitgebreide informatie

Dranksoort
Whisky
Technische productfiche
Download

Jack Daniels 1 liter is de meest populaire whisky toebehorend aan het assortiment van dit geliefde Amerikaanse whiskymerk. Dit is een échte Tennessee whisky, doordat de Jack Daniels 1L na de distillatie door een esdoornhoutskoolfilter gaat om de smaken hiervan te verzachten.
Na de filtering wordt de drank ten ruste gelegd op vaten die men bij distilleerderij zelf maakt. De rijpingsperiode voorziet de Jack Daniels van karakter, waarbij dit pas wordt gebotteld wanneer de kleur hiervan juist is en de smaak optimaal is.
Jack Daniels 1 liter is heerlijk in combinatie met Coca-Cola, maar is ook uitstekend te mixen met andere bekende frisdranken. Drink ‘m met of zonder ijs, net wat je voorkeur heeft. Ook wanneer je graag whiskey cocktails maakt dan kun je hier uitstekend een scheutje uit je fles Jack Daniels aan toevoegen. Het zachte, gezoete karakter van deze whiskey voorziet je favoriete cocktails van een smaakvolle twist.

Uitverkocht Uitverkocht

Beoordelingen voor Jack Daniels

Wees de eerste om “Jack Daniels” te beoordelen

Vermijd het gebruik van persoonlijke informatie, websites, en ongepast taalgebruik.

Er zijn nog geen beoordelingen.