J&B

30,32

Uitverkocht Uitverkocht

J&B of volmondig Justerini & Brooks is een legendarische whisky met wereldfaam. In werkelijk elke bar ter wereld staat er wel een fles J&B whisky te wachten om gemengd te worden met een soda. Justerini & Brooks is een heerlijke blended whisky, gemaakt van 42 verschillende whisky’s. De smaak is zachter en subtieler dan een […]

Uitgebreide informatie

Dranksoort
Whisky
Technische productfiche
Download

J&B of volmondig Justerini & Brooks is een legendarische whisky met wereldfaam. In werkelijk elke bar ter wereld staat er wel een fles J&B whisky te wachten om gemengd te worden met een soda.
Justerini & Brooks is een heerlijke blended whisky, gemaakt van 42 verschillende whisky’s. De smaak is zachter en subtieler dan een gemiddelde blended whisky. J&B heeft een licht gouden kleur en wordt meestal in de mix gedronken.
Zachte aroma’s van vanille en een minieme rokerigheid.
Justerini & Brooks is een handelaar in fijne wijn en gedistilleerde dranken en werd opgericht in St. James in 1749. Oorspronkelijk opgericht om wijn en gedistilleerde dranken te leveren aan de aristocratische huishoudens van Londen.
Het bedrijf is sinds de kroning van koning George III in 1761 leverancier geweest voor elke Britse monarch. Justerini & Brooks is eigendom van van multinational Diageo.

Uitverkocht Uitverkocht

Beoordelingen voor J&B

Wees de eerste om “J&B” te beoordelen

Vermijd het gebruik van persoonlijke informatie, websites, en ongepast taalgebruik.

Er zijn nog geen beoordelingen.