John Jameson

26,18

Fles(sen)
Jameson 1 liter belichaamt de klassieke huisstijl van dit Ierse whiskeymerk als geen ander. Dit is een zorgvuldig samengestelde blended whiskey waarin pot still en grain whiskey samenkomt. Er vindt een drievoudige distillatie plaats, wat bijdraagt aan het soepele karakter van de Jameson 1ltr. Daarna volgt er een minimaal vier jaar durende rijping, zodat de whiskey […]

Uitgebreide informatie

Dranksoort
Whisky
Technische productfiche
Download

Jameson 1 liter belichaamt de klassieke huisstijl van dit Ierse whiskeymerk als geen ander. Dit is een zorgvuldig samengestelde blended whiskey waarin pot still en grain whiskey samenkomt. Er vindt een drievoudige distillatie plaats, wat bijdraagt aan het soepele karakter van de Jameson 1ltr.
Daarna volgt er een minimaal vier jaar durende rijping, zodat de whiskey van éxtra body en complexiteit wordt voorzien.
Jameson whiskey is uiterst soepel van smaak waarbij licht florale, zoete en kruidige invloeden de basis vormen. Schenk ‘m in en laat je verrassen door een fraai samenspel aan smaken; kruiden, noten, vanille en sherry-zoetigheden.
Jameson whiskey is uiterst veelzijdig waardoor je hier de lekkerste mixdranken mee maakt, maar ook een grote diversiteit aan cocktails. Combineer ‘m eens met ginger ale, Coca-Cola of voeg ‘m toe aan je Irish Coffee.

Fles(sen)