Mombasa Club

38,08

Fles(sen)
Herkomst
Verenigd Koninkrijk

Mombasa Club Gin is een typische retrogin en wordt gemaakt volgens een negentiende-eeuws recept.

Mombasa Club Gin ruikt exotisch en smaakt zoet en tegelijkertijd fris. In één woord: elegant. Het geheel is best kruidig en de limoen- en anijstinten dragen bij tot het totaalpakket. De afdronk is een langgerekte bitterheid. Mombasa Club Gin leent zich uitstekend om ‘on the rocks’ geserveerd te worden.

Uitgebreide informatie

Dranksoort
Gin
Technische productfiche
Download

Mombasa Club Gin is een typische retrogin en wordt gemaakt volgens een negentiende-eeuws recept. Hij was oorspronkelijk bedoeld voor de Britse kolonisten in Mombasa (Kenia).

Deze kolonisten richten de eerste exclusieve club op, de mythische Mombasa Club. Enkel leden – uiteraard alleen Engelsen – hebben het privilege om te genieten van deze gin. Vandaag de dag wordt deze spirit gemaakt met zorgvuldig geselecteerde aromatische kruiden en planten om het exclusieve recept en de authentieke smaak nieuw leven in te blazen.

Mombasa Club Gin ruikt exotisch en smaakt zoet en tegelijkertijd fris. In één woord: elegant. Het geheel is best kruidig en de limoen- en anijstinten dragen bij tot het totaalpakket.
De afdronk is een langgerekte bitterheid. Mombasa Club Gin leent zich uitstekend om ‘on the rocks’ geserveerd te worden.

Fles(sen)

Beoordelingen voor Mombasa Club

Wees de eerste om “Mombasa Club” te beoordelen

Vermijd het gebruik van persoonlijke informatie, websites, en ongepast taalgebruik.

Er zijn nog geen beoordelingen.