Oban 12Y Special release 2021

125,00

Fles(sen)
Oban 12 years Special Release 2021 is een interessante verschijning uit de line-up van Diageo Special Releases. De vossen die de verpakking sieren, symboliseren tegenpolen uit de Highland en eilandenregio’s van Schotland, waar de Oban distilleerderij tussenin ligt. De ene is zacht en levendig terwijl de ander uitgesproken en krachtig. Het beste van deze eigenschappen komt […]

Uitgebreide informatie

Dranksoort
Whisky
Technische productfiche
Download

Oban 12 years Special Release 2021 is een interessante verschijning uit de line-up van Diageo Special Releases. De vossen die de verpakking sieren, symboliseren tegenpolen uit de Highland en eilandenregio’s van Schotland, waar de Oban distilleerderij tussenin ligt. De ene is zacht en levendig terwijl de ander uitgesproken en krachtig. Het beste van deze eigenschappen komt samen in deze uitstekend gebalanceerde whisky; Oban 12 years Special Release 2021 is een ontdekking waard.

Hints van chilipeper en zoete citrus kenmerken het voornaamste aroma. Rijke, krachtige smaken van zeezout, olie en meer maritieme tonen domineren in de mond. Fris, knapperig en gekruid in de afdronk; Oban 12 years is een ware smaaksensatie.

Fles(sen)