Opihr Europe

36,74

Fles(sen)
Herkomst
Verenigd Koninkrijk

De Opihr Gin European Edition combineert geurige mirre en de uitgesproken aromatische bitterheid van cascarillaschors.

Dit is een gedurfde, hartig geleide London Dry jenever met uitgebalanceerde bittere tonen en past perfect bij zoete vermout en Campari. Het aroma is krachtig, het is een hartige gin met gebalanceerde gebrande sinaasappel en bittere tonen.

Uitgebreide informatie

Dranksoort
Gin
Technische productfiche
Download

De Opihr Gin European Edition combineert geurige mirre en de uitgesproken aromatische bitterheid van cascarillaschors.

Geïnspireerd door Venetië’s meer dan 500 jaar rijke geschiedenis van specerijenhandel en de Italiaanse liefdesrelatie met cascarillaschors die werd gebruikt om zeer aromatische tonics, bitters en vermouts te creëren.

Dit is een gedurfde, hartig geleide London Dry jenever met uitgebalanceerde bittere tonen en past perfect bij zoete vermout en Campari om een gekruide twist te creëren op een klassieke Negronicocktail. Het aroma is krachtig, het is een hartige gin met gebalanceerde gebrande sinaasappel en bittere tonen.

Het heeft zachte parfumtonen met volwassen ronde oranje tonen en een houtachtige, aardse afdronk. De smaak is zacht. Een ronde London Dry Gin; zachte kamfer uitgebalanceerd met zoete, rokerige houtachtige noten van zoethout en een zuivere afdronk.

Fles(sen)

Beoordelingen voor Opihr Europe

Wees de eerste om “Opihr Europe” te beoordelen

Vermijd het gebruik van persoonlijke informatie, websites, en ongepast taalgebruik.

Er zijn nog geen beoordelingen.