Opihr Far East

36,74

Fles(sen)
Herkomst
Verenigd Koninkrijk

De Opihr Gin Far East Edition is geïnspireerd op het gebruik van unieke, geurige en monddodende Szechuan-pepers (de zaadschillen van Chinese essen).

Een onmiskenbaar gewaagde, intense en rijkelijk gekruide London Dry gin met smaken uit het Verre Oosten. De smaak is erg zacht. Een ronde London Dry Gin met rijke scherpe kruiden die een intens, warm mondgevoel creëren.

Uitgebreide informatie

Dranksoort
Gin
Technische productfiche
Download

De Opihr Gin Far East Edition is geïnspireerd op het gebruik van unieke, geurige en monddodende Szechuan-pepers (de zaadschillen van Chinese essen), traditioneel gebruikt in hoofdgerechten, zoals hete potten en het hoofdingrediënt in Chinese vijfkruiden.

Een onmiskenbaar gewaagde, intense en rijkelijk gekruide London Dry gin met smaken uit het Verre Oosten. De rokerige tonen van Szechuan Pepper zorgen voor een aanhoudende warmte, die samen met verkwikkende kruiden een uitzonderlijke smaakcombinatie creëert.
Het aroma is van een gedurfde, intense en rijkelijk gekruide gin uit het Verre Oosten. Het heeft verkwikkende warme kruidige tonen van Szechuan-pepers en een achtergrond van citroenachtige tijm en lavendeltonen.

De smaak is erg zacht. Een ronde London Dry Gin met rijke scherpe kruiden die een intens, warm mondgevoel creëren.

Fles(sen)

Beoordelingen voor Opihr Far East

Wees de eerste om “Opihr Far East” te beoordelen

Vermijd het gebruik van persoonlijke informatie, websites, en ongepast taalgebruik.

Er zijn nog geen beoordelingen.