Sacred Botanical Orris

38,77

Fles(sen)
Herkomst
Verenigd Koninkrijk

De Sacred Orris variant is op basis van de Iriswortel wat van de gin een floraal, toch niet zoet, drankje maakt.

Bijzonder om te weten is dat men enkel de wortel gebruikt van de plant en niet de bloem. Haal nu je eigen fles van de London Dry Gin in huis en combineer hem met de BTW tonic voor een ideale cocktail.

Uitgebreide informatie

Dranksoort
Gin
Technische productfiche
Download

De Sacred Orris variant is op basis van de Iriswortel wat van de gin een floraal, toch niet zoet, drankje maakt. Bijzonder om te weten is dat men enkel de wortel gebruikt van de plant en niet de bloem. Haal nu je eigen fles van de London Dry Gin in huis en combineer hem met de BTW tonic voor een ideale cocktail.

Sacred Distillery is de thuisbasis van deze unieke gin met bijzonder distilleerproces. In de chique Londense wijk ‘Highgate Hill’ woont Ian de creator van Sacred Spirits, hij kreeg het lumineuze idee om de gin vacuüm te distilleren wat resulteert in een intense smaakbeleving.

Alle ingrediënten worden door Ian persoonlijk uitgekozen en apart gedistilleerd wat Sacred zo bijzonder maakt. Het meest uitzonderlijke ingrediënt is de wierook van de Boswellia Sacra boom, een heilige boom uit Arabië en ineens ook de verwijzing naar de naam ‘Sacred’.

Fles(sen)

Beoordelingen voor Sacred Botanical Orris

Wees de eerste om “Sacred Botanical Orris” te beoordelen

Vermijd het gebruik van persoonlijke informatie, websites, en ongepast taalgebruik.

Er zijn nog geen beoordelingen.