Sipsmith Summer Cup

43,49

Fles(sen)
Herkomst
Verenigd Koninkrijk

Een lekker zomerdrankje met frisse tinten en lekkere fruitige smaken. Idealiter te garneren met een schijfje komkommer. Door deze speciale band van zoete en frisse hints van komkommer en lemon en het vele intens te proeven fruit is deze Gin of zelfs iets meer likeur zoetig en vol.

Sipsmith Summer Cup, vermengt in haar nieuwste variatie de bekroonde London Dry Gin met een pak ingrediënten zoals infusies van Earl Grey thee, citroenverbena, kardemom, sinaasappel en komkommer. Het thee-gehalte moet ervoor zorgen dat de Summer Cup droog aanvoelt op het verhemelte.

Uitgebreide informatie

Dranksoort
Gin
Technische productfiche
Download

Sipsmith Summer Cup, een zomers aperitief, vermengt in haar nieuwste variatie de bekroonde London Dry Gin met een pak ingrediënten zoals infusies van Earl Grey thee, citroenverbena, kardemom, sinaasappel en komkommer. Het thee-gehalte moet ervoor zorgen dat de Summer Cup droog aanvoelt op het verhemelte.

Sipsmith Summer Cup, bedacht door meester-distilleerder Jared Brown, is ‘een incarnatie van de typisch Britse ‘cups’ uit de jaren 1800′. Volgens de man serveer je het best in een wijnglas, met deze te volgen stappen voor de zogenaamde ‘perfect serve’.

Fles(sen)

Beoordelingen voor Sipsmith Summer Cup

Wees de eerste om “Sipsmith Summer Cup” te beoordelen

Vermijd het gebruik van persoonlijke informatie, websites, en ongepast taalgebruik.

Er zijn nog geen beoordelingen.