cocktails met Citroenjenever
Cosmopolitan
4 cl Citroenjenever
2 cl Solé
2 cl limoensap
2 cl cranberrysap
ijsblokken
Bostonshaker
Suiker (voor randje aan het glas)
bereiding: Vul de shaker met ijsblokken, giet vervolgens alle ingrediënten in de shaker en shake goed. Neem een martiniglas en breng een suikerrandje aan. Zeef de cocktail in het glas.
Goeie Marsjandies
1 cl Citroenjenever
1 cl vlierbloesemsiroop
4 cl bruiswater
14 cl Cava Mascaró Brut Nigrum
2 partjes limoen
2 gekneusde muntblaadjes
gepileerd ijs
bereiding: Neem een diep en breed glas en vul reeds een gedeelte met gepileerd ijs. Voeg Citroenjenever en vervolgens vlierbloesemsiroop toe. Giet het bruiswater erbij en als laatste Cava Mascaró Brut Nigrum. Voeg nog extra ijs toe. Roer kort met een barlepel. Werk af met partjes limoen, muntblaadjes.
Het alcoholpercentage bedraagt 30%
Er zijn nog geen beoordelingen.