Viña Marty— Goutte d’Argent Pinot Noir

15,83

Fles(sen)
Jaar
2020
Herkomst
Chili
Druivensoort

Ook bij deze creatie staat de sake gist no7 aan de basis. In tegenstelling tot de Sauvignon Blanc is hierbij de sakecultuur echter minder makkelijk te ontdekken…, Enige flesrijping gaat hier verandering in brengen. Maar krijgt deze wijn er de kans voor? De kwaliteit is nu al voortreffelijk. In de geur en smaak veel kers en klein rood fruit waarbij de afdronk verfijnd en elegant is.

Uitgebreide informatie

Jaar
2020
Druivensoort
Dranksoort
Wijnen
Technische productfiche
Download

o_Ook bij deze creatie staat de sake gist no7 aan de basis. In tegenstelling tot de Sauvignon Blanc is hierbij de sakecultuur echter minder makkelijk te ontdekken…, Enige flesrijping gaat hier verandering in brengen. Maar krijgt deze wijn er de kans voor? De kwaliteit is nu al voortreffelijk. In de geur en smaak veel kers en klein rood fruit waarbij de afdronk verfijnd en elegant is.

Het wijnhuis Viña Marty

Viña Marty is opgericht in 2008 en werd geboren met de visie van Pascal Marty.
Sinds dertig jaar gevestigd in Chili, bouwde hij dit project samen met belangrijke partners. De wijnen vertegenwoordigen de synthese van een leven in de industrie.
Pascal Marty combineert zijn ervaring opgedaan in Frankrijk, Californië, Chili en in de meest prestigieuze wijnregio’s van de wereld om wijnen met ziel en geschiedenis te creëren.

Fles(sen)

Beoordelingen voor Viña Marty— Goutte d’Argent Pinot Noir

Wees de eerste om “Viña Marty— Goutte d’Argent Pinot Noir” te beoordelen

Vermijd het gebruik van persoonlijke informatie, websites, en ongepast taalgebruik.

Er zijn nog geen beoordelingen.