Viña Marty— Pacha Sauvignon Blanc

11,13

Fles(sen)
Jaar
2022
Herkomst
Chili
Druivensoort
Een fruit gedreven Sauvignon Blanc, sappig, met passievrucht en grapefruitsmaken die de boventoon voeren in de mond. Alleen maar een vleugje verse kruiden en groene paprika complementeren het smaakprofiel en karakter. De zuurgraad geeft een gevoel van frisheid. Een geweldige vruchtlengte aan het einde met een aangename en verfrissende afdronk. Het wijnhuis Viña Marty Viña […]

Uitgebreide informatie

Jaar
2022
Druivensoort
Vinificatie
Inox
Dranksoort
Wijnen
Technische productfiche
Download

Een fruit gedreven Sauvignon Blanc, sappig, met passievrucht en grapefruitsmaken die de boventoon voeren in de mond. Alleen maar een vleugje verse kruiden en groene paprika complementeren het smaakprofiel en karakter. De zuurgraad geeft een gevoel van frisheid. Een geweldige vruchtlengte aan het einde met een aangename en verfrissende afdronk.

Het wijnhuis Viña Marty

Viña Marty is opgericht in 2008 en werd geboren met de visie van Pascal Marty.
Sinds dertig jaar gevestigd in Chili, bouwde hij dit project samen met belangrijke partners. De wijnen vertegenwoordigen de synthese van een leven in de industrie.
Pascal Marty combineert zijn ervaring opgedaan in Frankrijk, Californië, Chili en in de meest prestigieuze wijnregio’s van de wereld om wijnen met ziel en geschiedenis te creëren.

Fles(sen)

Beoordelingen voor Viña Marty— Pacha Sauvignon Blanc

Wees de eerste om “Viña Marty— Pacha Sauvignon Blanc ” te beoordelen

Vermijd het gebruik van persoonlijke informatie, websites, en ongepast taalgebruik.

Er zijn nog geen beoordelingen.