Wie zijn wij?

Wij leveren aan particulieren, horecazaken en bedrijven.
Met als slogan “Voor elke smaak een wijn”, helpen wij jou met de keuze naar dé perfecte wijn voor eender welke gelegenheid.

Gelegen in hartje Kempen, gekend in een brede regio.

Onze organisatie is zeer sterk in het beleveren van horeca en het verzorgen van relatiegeschenken voor bedrijven.
Ook particulieren helpen wij met veel plezier verder.

Een aangepaste wijn voor jouw gerecht, een mooi geschenk,
levering in consignatie voor jouw feest, … noem maar op!

Samen met jou vinden we de beste oplossing.
Klant is koning en dat geldt ook bij Wijnen Jacobs.

Meet our team

Frank Jacobs

Bestuurder, vertegenwoordiger horeca

Ondernemer, verkoper en wijnliefhebber in hart en nieren. Als drijvende kracht achter en oprichter van Wijnen Jacobs neemt Frank de dagdagelijkse leiding op zich. Naast het sturen, coördineren en motiveren van het team, tracht hij toch ook nog zijn grootste passie uit te voeren; het verkopen van wijn. Het contact met de klanten zorgt ervoor dat Frank elke dag weer heel gedreven is.
Patrick Bols

Vertegenwoordiger horeca

Al meer dan 30 jaar is wijn Patrick zijn grote passie. Als geen ander weet hij wanneer een wijn goed en evenwichtig is en is dan ook samen met Frank verantwoordelijk voor het selecteren van het wijnassortiment van Wijnen Jacobs. Met veel gedrevenheid verkoopt hij voornamelijk aan HORECA; hij staat steeds zijn klanten bij met raad en daad.
Alexander Van Spreeuwel

Vertegenwoordiger horeca

Als jongste (verkoops)telg van ons team is Alexander gemotiveerd zoals geen ander. Hij is ambitieus, leergierig en staat altijd paraat. Door de combinatie van verkoop aan HORECA en verkoop in onze winkels (voornamelijk te Lille) weet hij perfect wat de wijnconsument wil. Van deze ervaring maakt hij gretig gebruik om iedereen zo goed mogelijk bij te staan bij hun wijnselectie.
Ellen Gijsbrechts

Verkoop winkel Lille, boekhouding en administratie

Ellen is meestal terug te vinden in onze winkel te Lille. Een goed contact met de klant, een positieve noot overbrengen en het luisteren naar wat de klant precies wil vindt Ellen één van haar belangrijkste taken. Naast deze taak verzorgt ze ook de boekhouding binnen Wijnen Jacobs. Voor vragen i.v.m. facturatie en administratie moet je bij haar zijn.
Sander Koot

Verkoop winkel Oud-Turnhout

Met zijn jarenlange HORECA-ervaring kan Sander de klant perfect begeleiden in het zoeken naar een goede wijn. Hij is hét gezicht van onze winkel te Oud-Turnhout. Gemotiveerd, goedlachs en met een luisterend oor ontvangt hij elke klant met open armen. Hij zorgt ervoor dat iedereen met een passende wijn of leuk geschenk tevreden onze winkel verlaat.
Louise Jacobs

Hulp bij verkoop en administratie

Louise springt, als jobstudent, bij waar nodig; zowel in de administratie als de verkoop. De wijn- en verkoopmicrobe is haar met de paplepel ingegeven. De verkoop-skills leerde ze ondertussen al wat van haar papa, Frank Jacobs, en met haar studie Handelswetenschappen bereidt ze zich voor op een grote verantwoordelijk in de toekomst binnen Wijnen Jacobs.
Patrick van der Eycken

Magazijnverantwoordelijke

Als magazijnverantwoordelijke zorgt Patrick ervoor dat niet alleen onze wijnen optimaal bewaard worden, maar ook dat de wijnen perfect bij de (HORECA)klant of in onze winkels terecht komen. Hij stuurt onze chauffeurs aan, houdt de stocks in de gaten en zorgt dat de leveringen vlotjes verlopen. Alle administratie van (klanten)bestellingen loopt via hem en hij zorgt er zo mede voor dat we onze klanten steeds een perfecte service kunnen bieden.
Chauffeurs
Onze chauffeurs staan dagelijks paraat om de wijnen tot bij onze klanten te brengen. Elke keer opnieuw trachten ze jullie de beste service te geven. Iedereen draagt de slogan ‘Klant is koning’ hoog in de vaandel.
Jobstudenten
Ook werken we regelmatig met jobstudenten. Ze helpen ons bij events of werken in de vakantiemaanden als chauffeur (18+). Ze zijn steeds klantvriendelijk en gemotiveerd.